Prinašamo vam personalizirano kozmetiko, da vam pokažemo vaš pravi lepotni potencial

Odločili smo se, da bomo rešili “preprost” problem: prebroditi vsa oglaševalska sporočila o lepoti in izjemno visoke cene vrhunskih kozmetičnih izdelkov, z misijo, da bi našli najboljši produkt in ga ponudili po najboljši ceni na trgu.

Ampak, kot je postalo boleče jasno, ko gre za kozmetiko in lepoto tukaj ni “enega najboljšega” izdelka. Ker je vse… odvisno.

Odvisno je namreč od vašega tipa kože, demografije, načina življenja, kje živite in še mnogo več. Preprosto ne obstaja nobena “najboljša izbira”, ker smo si vsi tako različni, zato je “najboljši izdelek” tisti, ki je narejen izključno za vas.

Skrbimo tudi za nekaj drugih “osnov”:

  • Neškodljivi in čim bolj naravni proizvodi
  • Najvišja možna kakovost, vendar po tržni ceni brez marž blagovne znamke in distribucije
  • Nega kože, ki resnično deluje
  • Temelji na znanosti, ne na prepričanju in “mumbo-jumbo” trženju
  • Tako se je rodil Youthier

Ekipa AlpStories

Alpstories je slovensko zagonsko podjetje, ki je ustvarilo prvega robota, ki izdeluje personalizirano kozmetiko, s tem pa so omogočili, da si vsak posameznik ustvari naravno in 100% unikatno obrazno kozmetiko, mleko za telo, šampon za tuširanje in ostale kozmetične proizvode.

Sedaj svojo tehnologijo personalizacije kozmetike in njihove bogate izkušnje prinašajo v Youthier.

alpstories-about-us1
sentjurc-aboutus

Dr. Marjeta Sentjurc

Dr. Marjeta Šentjurc je svetovno priznana doktorica biofizike, ki je velik del svojega življenja namenila raziskovanju liposomov kot dostavno sredstvo za dostavo aktivnih zdravilnih sestavin v kožo.

  • Študirala je na več vodilnih institucijah v Združenih državah, kot so medicinska fakulteta Urbana-Champaign na Univerzi v Illinoisu, na fakulteti za medicino Dartmouth v New Hampshiru, na Nacionalnem inštitutu za okoljske zdravstvene vede v Severni Karolini in drugje. Dr. Marjeta Šentjurc je objavila 196 znanstvenih publikacij v mednarodnem znanstvenem tisku in sicer s temami kot so biofizika, tekoči kristali, kemija, biologija, farmacija in medicina.
  • v Youthier prinaša več desetletne izkušnje z uporabo liposomov kot dostavno sredstvo za dostavo aktivnih sestavin v kožo.

Eden od njenih najbolj pomembnih dosežkov je raziskava priprave in karakterizacije liposomov kot usmerjenih nosilcev učinkovin in transport liposomov v kožo s 1D-EPR slikanjem in razvoj kinetične metode s kinetiko redukcije nitroksida.