Pogosta vprašanja

Storitev

Običajno nam vzame 5-7 dni, da pripravimo tvoj personaliziran serum za odpremo. Potem pa še približno 2-3 kolikor potrebuje dostavna služba. Skratka, v 7-10 dneh bi moral biti tvoj serum pri tebi.

Enostavno. Uporabljal serum 30 dni in če po 30 dneh nisi zadovoljna nam ga samo pošlji nazaj in v celoti ti povrnemo denar.

Kako ga vrneš? Enostavno zapakiraj stekleničko seruma v ovojnico, dodaj račun in kratko sporočilo, da želiš vračilo denarja. Vse skupaj pošlji na Vastok d.o.o., Kersnikova ulica 5, 3000 Celje.

V roku 7 dni od prejema paketa ti bomo nakazali denar.

Trenutno naše proizvode dostavljamo v Slovenijo in Anglijo, vendar je v našem planu pokritje celotne Evrope v naslednjih nekaj mesecih.

V kolikor imate posebne zahteve glede dostave ali če bi želeli dostavo izven podprtih držav nas prosimo kontaktirajte na hello@youthier.si.

Preprosto. Preizkusi ga, testiraj ga nekaj dni in če ti še vedno ne bo všeč, nas enostavno zaprosi za vrnitev denarja v 30 dneh po prejemu pošiljke.

Kako ga vrneš? Enostavno zapakiraj stekleničko seruma v ovojnico, dodaj račun in kratko sporočilo, da želiš vračilo denarja. Vse skupaj pošlji na Vastok d.o.o., Kersnikova ulica 5, 3000 Celje.

V roku 7 dni od prejema paketa ti bomo nakazali denar.

Odlično! Veseli bomo vsakega vašega vprašanja. Prosimo pošljite ga na email hello@youthier.si

Večino sestavin dobavljamo iz Evrope in vedno od zaupanja vrednih partnerjev, pri katerih so prvi pogoj vsi zahtevani certifikati njihovih sestavin.

Produkt

Serum je produkt za nego kože, ki ga na njo nanesete po čiščenju le te in za razliko od krem njegove sestavine prodrejo direktno v kožo. Serum zaradi svoje sestave iz manjših molekul, prodre globje v kožo, v epidermis in tja vnaša visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
Ja in ne. Serum je lahko izdelan iz vlažilnih sestavin kot je hialuronska kislina, ki pomagajo ohranjati kožo vlažno. Vse je odvisno od vaših potreb in na podlagi tega sestavimo serum iz različnih količin aktivnih sestavin.

Potem ko izpolnete spletni vprašalnik, pridobimo informacije o tvoji koži in tvojih težavah z njo. Naša formula je izdelana posebej za vas. Tik predno ti pošljemo serum, le tega pregleda naš dermatolog, v primeru, da je glede na vaše težave potrebna korekcija formule.

Prosimo preberite nalepko na serumu. Enkrat na dan bi moralo zadostovati vašim potrebam.

Nekatere sestavine, ki jih pogosto najdemo v serumu lahko sčasoma postanejo nestabilne, ko pridejo v kontakt z zrakom. Vitamin C, naprimer lahko oksidira in izgubi moč skozi čas. Vendar zahvaljujoč znanosti, toda zahvaljujoč znanosti so bile sestavine spremenjene (v vodi topne itd.) in zato zdržijo dlje. Najbolje je shraniti serum na hladnem in suhem mestu in ga uporabiti v šestih mesecih do enega leta.