Zakaj Youthier

Zakaj izbrati Youthier? Kaj so prednosti serumov in zakaj je personalizirana kozmetika eden izmed največjih hitov kozmetične industrije.
Danes, ko je vse usmerjeno v masovno potrošnjo, tempo življenja pa iz dneva v dan hitrejši je na policah s kozmetičnimi proizvodi prava zmeda, saj imamo na voljo na stotine različnih proizvodov, od izjemno poceni krem, do pregrešno dragih serumov. Vendar pa je vsem skupno nekaj. Vsi so izdelani za masovno prodajo oziroma splošno uporabo, medtem, ko smo ljudje vsak zase unikat in tako tudi naša koža. In prav s tem namenom smo razvili Youthier, ki v svet kozmetike prinaša revolucionarno spremembo po vsem dostopnih cenah.
youthier-why3
youthier-why-serum

Zakaj serum?

Čeprav bi moral biti serum osnovni produkt pri dnevni negi kože, še vedno številni ljudje ne vedo kaj serum pravzaprav je in čemu je namenjen. Serum je na vodni osnovi zasnovan produkt za nego kože, ki vsebuje aktivne sestavine.

Za razliko od klasičnih krem, aktivne sestavine v serumu zlahka prodrejo v kožo, v pravilnih kombinacijah pa delujejo na točno določeno problematiko kože. Struktura seruma omogoča izjemno dobro vpojnost na koži, obenem pa le ta odlično sprejema aktivne sestavine. 

Zakaj personalizirana kozmetika?

Serumi so lahko sestavljeni iz mnogo različnih aktivnih sestavin, vsaka različna kombinacija ali različna količina posamezne sestavine pa je namenjena določeni problematiki kože. Če bi želeli na trgu pokriti vse možne kombinacije težav s kožo bi kupci izbirali med tisoče različnimi sestavami serumov, obenem pa bi morali biti tudi dobro izobraženi o svojih težavah s kožo in katere sestavine so namenjene njihovemu reševanju.

In vse več potrditev iz različnih strani prihaja, da je ravno personalizirana kozmetika prihodnost te industrije, saj nam znanost in tehnologija končno omogočata zajem potrebnih podatkov in na drugi strani hitro izdelavo posameznih enot izdelka.

youthier-why1
youthier-3 (1)

Zakaj Youthier?

Youthier združuje najboljše iz obeh svetov. V vašo dnevno rutino prinaša uporabo seruma, katerega sestava je izdelana izključno za vas. S pomočjo kratkega vprašalnika in fotografije, ki ga izpolnete pred nakupom prejmemo vse potrebne informacije katere težave pestijo vašo kožo in vam na podlagi odgovorov pripravimo vašo osebno formulo. Slednja se nato uporabi pri izdelavi Youthier seruma. Na blagajni naše spletne strani pa boste imeli možnost kupiti tudi za vaš serum najbolj priporočljivo kremo, ki jo prav tako izdelujemo mi.

Obenem boste serum prejeli po pravični ceni, za razliko od serumov za masovno prodajo priznanih blagovnih znamk kjer distributerji in marketinški stroški njihove cene povzdignejo v višave. Z nakupom Youthier-ja kupujete direktno od nas, mi pa vam obljubljamo najnižje možne cene in to, da se jih bomo vseskozi trudili še znižati, vendar nikakor ne na račun kvalitete!