Kratek odgovor: Ja! Dolg odgovor: Beri dalje!

Za serum smo verjetno slišali že vsi, naravni serumi, vlažilni serumi, serumi za gube … obstaja jih na tisoče. Vseeno pa se pogosto poraja spodnje vprašanje:

Kaj je serum in kako deluje?

Serum je izdelek za nego kože z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin, ki s svojo formulacijo omogoča njihovo globoko penetracijo v kožo.

Serumi so običajno narejeni na vodni osnovi in ​​imajo lažjo konsistenco kot večina obraznih krem. Sestavljeni so iz manjših molekul, ki lahko globlje prodrejo v kožo, tam pa s tarčnim učinkom delujejo na posebne težave kože. Z lažjo konsistenco in globokim prodiranjem so za specifične kožne težave mnogo bolj učinkoviti kot ostali kozmetični izdelki.

Kako uporabljam serum?

Pred prvo uporabo preverite, če ste na sestavine morda preobčutljivi (obližni test).
Nanesite ga po toniku ali po zadnjem čistilnem izdelku.
Serum nanesite na dlan in ga potem nežno prenesite na suh ter čist obraz in vrat (ko je koža vlažna je bolj dovzetna za reakcijo na izdelek na vodni osnovi, saj obstoječa voda na koži povzroči hitrejšo penetracijo izdelka).
Čez posušen serum vedno nanesite še vlažilno kremo (krema predstavlja zaščitno bariero, ki preprečuje dodatno izgubo vlage).

Kako se Youthier razlikuje od ostalih serumov?

Dandanes je vse usmerjeno v masovno potrošnjo. Na tisoče različnih serumov, vsak pa opravlja le eno funkcijo, ki ustreza večini populacije. Stranke, ki iščejo kvaliteten serum, so pogosto primorane kupiti mnogo izdelkov, da bi zadostile vsem težavam, ki se v določenem trenutku pojavljajo na njihovi koži. Tako si “uspešno” praznijo denarnice, obenem pa nanašajo na svojo kožo številne produkte z različnimi koncentracijami aktivnih sestavin, kar je brez ustreznega znanja lahko tudi škodljivo

Youthier prinaša revolucionarno rešitev. Cenovno dostopen serum, ki je forumiliran na podlagi zahtev vsakega posameznika. Naravni in vlažilni serum je kreiran z aktivnimi kozmetičnimi sestavinami, ki so pravilno koncentrirane in medsebojno odlično delujejo. Vse relevantne informacije, ki jih potrebujemo za stvaritev unikatnega seruma, pridobimo iz kratkega spletnega kviza, kjer smo pozorni na tip kože, starost, okolje in navsezadnje na želje in cilje, ki se tičejo posameznikove kože. To nam omogoča, da vsak dan ustvarjamo unikatne formulacije seruma, katerih se veseli na tisoče naših unikatnih uporabnikov.

Koristnih učinkov serumov ne moremo reproducirati v nobeni drugi kozmetični formulaciji, zato je vsekakor eden izmed ključnih izdelkov, ki bi moral biti del vaše rutine za nego obraza.

Sorodne vsebine